Carboxy Therapy & Pink Shooter

Carboxy Therapy is een speciaal masker dat zich heeft bewezen en nu ook al een tijdje in Nederland beschikbaar is. Het Carboxy Masker zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen een half uur ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan.

Wat doet Carboxy Therapy?
De Carboxy Therapy bestaat uit een gel en een speciaal maskervel. Zodra deze in contact komen met elkaar komt er CO2 (kooldioxide) vrij. Hierdoor gaan de rode bloedcellen zorgen voor een betere zuurstoftoevoer in de huid. Het masker activeert de celopbouw in de huid. Het geeft een knetterend geluid en voelt even heel warm aan.

Resultaten:

  • de huid krijgt een mooie “glow”
  • geeft de huid een super hydratatie
  • fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder
  • een vermoeide huid krijgt weer een frisse uitstraling

De Pink Shooter is een microneedling apparaatje waarmee je handmatig miniscule gaatjes in de huid maakt en er tegelijkertijd een prachtig serum in de huid wordt afgegeven. De Pink-Aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Verbeterd de kleur en de textuur van de huid
Bevat glutathion: verheldert de huid en verwijdert vrije radicalen.
Bevat 3 soorten enzymen: die bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid.
Bevat 10 soorten vitamine B-complex (vitamine B12): die de stofwisseling van de huid verbeteren.

Huidverjonging
Bevat groeifactoren, adenosine A2-receptoren, die de regeneratiecyclus van de huid snel helpen herstellen.
Bevat 6 soorten peptiden (EGF, FGF, IGF, TGF-b, cooper tripeptide), die de fibroblastcellen helpen vitaliseren, de fundamentele structurele raamwerken van weefsels.
Bevat neuropeptidecomplex, een groeifactor die helpt bij het vitaliseren van fibroblastcellen en de groei van bloedvaten, die essentieel zijn voor het wondgenezingsproces.

Hydrateert de huid
Bevat aminozuurcomplex, dat het gehalte aan NMF (natuurlijke vocht inbrengende factor) verhoogt.
Bevat 1,4 miljoen Dalton hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht, wat het vochttekort van de huid kan verbeteren.

Zorgt voor meer energie aan de cellen
Bevat vitamine B en aminozuur voor co-enzymsynthese.
Bevat co-enzym Q10, de verbinding voor de aanmaak van ATP.

De gaatjes die de Pink shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestanddelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep.

Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling je huid strakker, gladder en voller!

E130-, 90 min