Power to the Peeling

Reinigen
Scrub
Chemische Fruitzuurpeeling afgestemd op jouw type huid
Onzuiverheden
Epileren
Masker + korte schoudermassage
Dagverzorging, serum, oogcréme

Heb je last van fijne rimpeltjes, onzuiverheden of pigmentvlekken? Voor elk kwaaltje bestaat een peeling. We kijken samen naar jouw huidtype en wens en op basis daarvan kiezen we een peeling die geschikt is voor jouw huid. Inc reinigen, onzuiverheden, epileren en masker inc korte massage en dagverzorging.

75 min E77,50

Glycolzuur:
Glycolzuur (AHA) zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen; het ‘exfolieert’ de huid. Glycolzuur verweekt de tussenstof die de dode huidcellen vasthoudt op je huid. Door het opstapelen van die dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en soms ook ruw en neemt de kans op het ontstaan van onzuiverheden en schilfers toe. Een glycolzuurpeeling is een mooie manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling te geven. Ook kan je huid beter vocht vast houden en worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar.

Melkzuur:
Melkzuur (AHA) werkt zowel aan de oppervlakte als in de diepte van de huid. Het hydrateert de opperhuid en stimuleert de aanmaak van collageen. Bovendien heeft melkzuur een zacht peeling effect. Je huid wordt frisser, egaler, en krijgt een mooie ‘glow’.

Salicylzuur:
Salicylzuur is een beta hydroxyzuur (BHA) dat een net iets andere moleculen structuur heeft dan een alfahydroxuzuur (AHA). BHAs zijn vet oplosbaar en zijn daardoor zeer efficiënt in het zuiveren van poriën en het exfoliëren van de onzuivere huid.

Dit hoef je overigens allemaal niet te onthouden. Vóór we de behandeling starten kijk ik welke peeling en percentage het beste bij jouw huid en wensen past.