Over Salon101

Wie is Salon101?


Mijn naam is Angela van Dongen. Als schoonheidsspecialist werk ik fulltime vanuit mijn salon aan huis in Amsterdam-Ijburg en doe dit met ontzettend veel plezier en passie. In de salon werk ik voornamelijk met biologische & vegan producten. Ik werk graag op de huid met natuurlijke huidverbeteringstechnieken, zoals bindweefselmassages, microneedling en peelings.
En met liefde & aandacht natuurlijk!
Mijn interesses zijn lezen, yoga, wandelen met mijn hondjes, tekenen en schilderen, gezond eten en gezonde producten voor mens en milieu.

Angela van Dongen - Salon101

Hier vind je een reportage over Salon101 in het vakblad voor schoonheidsspecialistes Esthé.

Mijn visie
Salon101 is een schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning het belangrijkste doel is. Ik help je graag je huid in optimale conditie te brengen en te houden door het gebruik van resultaat gerichte behandelingen en gezonde producten.
De merken die je hier kunt vinden zijn allen merken met zeer hoge kwalitatieve producten voor ieder budget. Het zijn 100% pure producten (zonder conserveermiddelen, parabenen en minerale olie, vrij van dierlijke ingrediënten en dierproefvrij). 

Advies nodig?
Weet je niet welke producten geschikt zijn voor jouw huid, dan kun je altijd vrijblijvend advies ontvangen via mail, telefoon, whatsapp of videobellen.


Wachtruimte en contact:
Er is geen wachtruimte aanwezig, kom op tijd, maar ook niet te vroeg.
Tijdens de behandeling neem ik de telefoon niet aan, spreek naam en telefoonnummer in, dan bel ik zo snel mogelijk terug. 0640857510 (ook whatsapp) info@salon101.nl

Afspraken:
Wanneer je de afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dien je dit uiterlijk 48 uur voor de afspraak te doen. Indien het niet lukt binnen de genoemde tijd te annuleren ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen.


Algemene voorwaarden:
Salon101 is aangesloten bij De Geschillencommissie van ProVoet.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Salon101.