Spa Bio-Peel

Pittige, biologische kruidenpeeling van kruiden, algen en zeewier, geschikt voor ieder huidtype en elk seizoen.

Reinigen 
BIO-PEEL 
Onzuiverheden
Epileren
Algae Masker + korte schoudermassage
Dagverzorging inc serum en oogcrème

Deze SalonnePro Bio-Peel bevat geen waterstofperoxide en bestaat uit enkel natuurlijke, biologische ingrediënten zoals kruiden, algen en zeewier. Dit betekent niet dat het een lichte peeling is. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht. 
Ongeveer 2 tot 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt dan vaak wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of olie houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio-Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. 

-Fijnere poriënstructuur 
-Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes 
-Verhelderen van hyperpigmentatie 
-Verbeteren van het acne-huidbeeld 
-Kalmeren van een onrustige huid 
-Intens opfrissen van een doffe, vale huid.
75 min 77,50